Haz

Müziğin Dili  ( The Language of Music) eTwinning Projemizin yaygınlaştırma için son toplantımızı yaptık.

Haz

Öğrencilerimizin *The Language of Music *  eTwinning Projemize katılım sertifikaları EBA 'ya yüklenmiştir.

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Pembe A. K. tarafından yürütülen eTwinning Projemiz  Müziğin Dili ( The Language of Music) Proje Ekibi, Nisan ayında

"Job Shadowing" görevi kapsamında derslerinde ortaklarından İtalyan Ekibi ağırlamıştır.

Karşılıklı kültür etkileşimi içinde ülkemiz, yemeklerimiz ve elbetteki müziklerimiz tanıtılmış ve bu dersimiz Kahoot oyunuyla son bulmuş ve İtalyan Ekip misafirperverliğimizden çok hoşnut olarak dersimizde ayrılmıştır."

Mrt

2.Dönem Şube Öğretmenler Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Toplantı gündem maddeleri görüşüldü ve yeni kararlar alındı

Mrt

Okulumuz PDR yürütme komisyonu toplantısı, komisyon üyelerinin tam katılımı ile gerçekleşti.

Mrt

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında Muğla BİLSEM-1000 okul projesi kapsamındaki okullar arasında düzenlenen Sinai Mülkiyet Eğitimine yönetici ve öğretmenlerimiz katılım sağlamışlardır.

Mrt

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında Köyceğiz MYO Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Hatice ULUSOY Öğretmen ve Öğrencilerimiz İle ZOOM üzerinden söyleşi yaptı.

Ock

The Language of Music   isimli projemiz için 9 Ocak 2021 de ortaklarımız ile online olarak bir araya geldik

Ock

Projemizin başlangıç aşamasında öğretmen ve öğrencilerimiz ile eGüvenlik konusunda bilgilendirili

Okulumuz adına  İngilizce Öğretmeni Pembe Aram Kaya,  Türkiye, İtalya, Romanya ve Portekiz ülkelerinin olduğu  'The Language of Music' adlı etwinning projesine ortak olmuştur. Çalışmalarına 9, 10. ve 12. sınıf öğrencileri ile Ocak ayı itibariyle başlamıştır. Müziğin evrenselliği eşliğinde yabancı dil öğreniminin pekiştirilmesini hedefleyen projede, öğrenciler uluslar arası çalışmalar yürütüp, okullar ve ülkeler  arası karma ekipler oluşturarak çalışmalarını web 2 araçlarını kullanarak sunacaktır. Ortak olduğumuz Proje Covid-19 sürecinde dil öğreniminin pekiştirilmesine, öğrencilerin müzik ile ilgili  yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve kendilerini iyi hissetmelerine olanak sağlayacaktır.

Ock

Sevgili öğrencilerimiz, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yapmakta olduğu Online sınavlara eksiksiz bir şekilde katılınız.

Ock

1000 Okul projesi kapsamına alınan okulumuzda iyileştirme çalışmalarına başlandı. İlk adım olarak okulumuz kütüphanesi yapımına başlandı. Okulumuz döner sermayesi tarafından yapılan kütüphane hem ekonomiye hem de okulumuza katkı sağlamkta.

Ock

"Okullar arası başarı farklarını azaltmak ve mesleki eğitimi güçlendirmek için başlatılan "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okulumuza 2 bin 680 sorudan oluşan yardımcı kaynak seti teslim edildi.

Ock

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce, ilimizde  ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde okullarımızda öğrenim gören öğrencilerimize ve ailelerine yönelik Kahoot! üzerinden çevrimiçi Aileler Arası Bilgi ve Genel Kültür Yarışması düzenleniyor.

Dereceye giren yarışmacıların tablet, akıllı saat ve internet paketi ile ödüllendirileceği yarışmalar 1 Ocak Cuma akşamı başlıyor.