eTwinning Projemiz ve eSafety (eGüvenlik) Toplantısı)

Projemizin başlangıç aşamasında öğretmen ve öğrencilerimiz ile eGüvenlik konusunda bilgilendirili

Okulumuz adına  İngilizce Öğretmeni Pembe Aram Kaya,  Türkiye, İtalya, Romanya ve Portekiz ülkelerinin olduğu  'The Language of Music' adlı etwinning projesine ortak olmuştur. Çalışmalarına 9, 10. ve 12. sınıf öğrencileri ile Ocak ayı itibariyle başlamıştır. Müziğin evrenselliği eşliğinde yabancı dil öğreniminin pekiştirilmesini hedefleyen projede, öğrenciler uluslar arası çalışmalar yürütüp, okullar ve ülkeler  arası karma ekipler oluşturarak çalışmalarını web 2 araçlarını kullanarak sunacaktır. Ortak olduğumuz Proje Covid-19 sürecinde dil öğreniminin pekiştirilmesine, öğrencilerin müzik ile ilgili  yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve kendilerini iyi hissetmelerine olanak sağlayacaktır.

03-01-202303-01-202315-01-2021

Yayın: 15.01.2021 - Güncelleme: 12.01.2023 14:57 - Görüntülenme: 300