Yıl sonu gösterimizi başarıyla gerçekleştirdik.

May

“Our Professions are Our Future” isimli eTwinning projemiz sona erdi.

May

Öğrencilerimiz,  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile İlçemiz çapında düzenlenen Bilgi Yarışması'nda birinci oldu.

Kızılyaka Ortaokulu Okulumuzu Ziyaret Etti

Bilim Çocuk Merkezini Ziyaret Ettik

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü

Mrt

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de mesleki eğitimin amacı sektöre ve işletmelere nitelikli eleman yetiştirmek,

sektörde faaliyet gösteren, mesleki eğitim öğrencilerini yükseköğretim kurumlarına gitmeye ve uzmanlaşmaya hazırlamaktır.

Bütün bu çalışmalar ayrıca öğrencilerimizin mesleki açıdan donanımlı olmalarını sağlayacak ve iş bulma olanaklarını artıracaktır.

Kurumumuz Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bu değişime ayak uydurmak temel hedeflerimizden biridir.

Gelişmek, yenilikleri takip etmek ve öğrencilerimizi sektöre ustalık ve uluslararası düzeyde hazırlamak amaçlarımız arasında yer almaktadır.

Bu amaçla hem öğrencilerimize istihdam yaratmak hem de nitelikli bireyler yetiştirmek istiyoruz.

Elektromekanik taşıyıcıların bakım ve onarımı konusunda uzmanlar yetiştirerek sektöre personel kazandırmak amacıyla bu projede öğrencilerimiz yurt dışında staj imkanı bulmuş ve 3 hareketlilikle stajlarını tamamlamışlardır.

Geri Dönüşüm Çevre Koruma Bilinci Konusunda Eğitim

Ock

Okulumuz Kimya Öğretmeni Damla Kutay, okul personelimize hijyen eğitimi vermiştir.

Ock

Çevre kulübü öğretmenleri Halime Öcal ve Seda DOĞU DENİZKUŞU, "Geri Dönüşüm Çevre Koruma  Bilinci" konulu eğitim verdi.

Ock

İngilizce öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize etwinning, esafety  ve web 2.0 araçları sunumu yapılmıştır.

Ock

İngilizce öğretmenlerimiz tarafından öğretmenlerimize esep platformu, etwinning, esafety  ve web 2.0 araçları sunumu yapılmıştır.

Ock

İngilizce öğretmenlerimiz Merve Emre Şahin ve Pembe Aram Kaya, eTwinning Kulübü olarak yürüttükleri  eTwinning Projelerini eTwinning Köşesinde proje öğrencileriyle paylaştılar.

Ock

Okullar için Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti olan eSafety Label, eğitim ve öğrenim deneyiminin bir parçası olarak çevrimiçi teknolojiye güvenli erişim için güvenli ve zenginleştirici bir ortam sağlamayı hedefliyor.

Ock

Öğretmenlerimiz iki gün  uzaktan eğitim şeklinde verilen bu webinara katılarak eTwinning Okul Başvurusu hakkında bildilendirildiler.